contact@farmado.ro
0256 / 200 024

Carduri de reduceri valabile in Farmaciile Farmado

Carduri Reduceri - Regulament si informatii utile

Regulament Card Farmado

1. Organizator
S.C.Farmado S.R.L., cu sediul social in Timisoara, str, Dr.N.Paulescu nr.1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Timis sub nr. J35/2611/1991, cod fiscal RO 1827040, se numeste ORGANIZATOR.

2. Participanti
Poate adera la programul CARD FARMADO orice persoana fizica, domiciliata in Romania, cu varsta peste 14 ani, prin completarea formularului de inscriere, accesibil in oricare dintre farmaciile FARMADO. Participantul are obligatia de a completa formularul cu date reale si lizibile.

3. Durata si aria de desfasurare
Perioada de desfasurare a programului  CARD FARMADO este nelimitata, S.C. FARMADO S.R.L. rezervandu-si dreptul de a suspenda programul dupa o instiintare prealabila cu 15 zile lucratoare, publica in toate farmaciile FARMADO. Programul se desfasoara in farmaciile Farmado, Farmado Kapa si Farmado 3.

4. Avantajele inscrierii in programul CARD FARMADO
Programul are la baza cardul de fidelitate FARMADO destinat clienţilor farmaciilor Farmado din cele trei locatii:Farmado (str.Dr.N.Paulescu nr 1), Farmado Kapa (str.Divizia 9 Cavalerie nr 4) si Farmado 3 (b-dul Regele Carol I NR.1). Cardul de fidelitate este disponibil pe loc, gratuit, clienţilor în toate farmaciile din grupul FARMADO, prin completarea şi semnarea formularului de înscriere în programul CARD FARMADO.

Posesorii cardului  beneficiaza în mod direct de reduceri la achiziţionarea produselor din farmaciile FARMADO . Permite participarea la promoţii speciale şi concursuri adresate doar clienţilor fideli. Permite informarea permanentă asupra gamelor nou apărute, a promoţiilor şi campaniilor, informaţii privind afecţiuni de sezon şi posibilităţi de prevenţie şi tratament prin: e-mail, sms, direct mailing.

Reducerile aplicate sunt pana la 10% la:

  • - produse dermocosmetice;
  • - suplimente nutritive;
  • - articole tehnico-medicale;
  • - fitopreparate;
  • - medicamentele OTC;
  • - medicamentele pe baza de reteta;
  • - coplata de la retetele compensate.
Pentru a obtine beneficiile si reducerile programului, clientii trebuie sa prezinte cardul FARMADO la casa de marcat. Daca posesorul de card nu are cardul asupra sa, nu poate sa beneficieze de avantajele mentionate. Aplicand pentru programul CARD FARMADO, aplicantul isi da consimtamantul pentru folosirea datelor personale si a celor legate de activitatea lui in cardul programului de fidelizare cu scopul administrarii programului CARD FARMADO, a discount-urilor, a ofertelor speciale, a altor beneficii si activitatii de marketing. Clientul va fi informat in momentul aplicarii pentru programul CARD FARMADO de reducerile aferente cardurilor, avand atasat la formularul de inscriere extras din regulametul CARD FARMADO.

5. Precizari suplimentare
Pierderea sau deteriorarea cardului se poate semnala la orice farmacie.  Falsificarea acestui card se pedepseste conform legilor in vigoare. Reducerile acordate in cadrul programului CARD FARMADO nu se cumuleaza cu alte reduceri. De asemenea, nu se pot cumula reducerile mai multor posesori de card. SC FARMADO SRL poate modifica regulamentul programului CARD FARMADO pe durata derularii, cu o notificare prealabila de 15 zile, publicata in farmaciile FARMADO.

SC FARMADO SRL  mentioneaza ca nu poate acorda reducere unui numar limitat de produse, datorita conditiilor de achizitie. Lista acestora, impreuna cu Regulamentul pot fi consultate de clienti in cadrul farmaciei.

Regulament Cupon Reducere Sun Wave

ORGANIZATOR
S.C. FARMADO S.R.L. cu sediul in Timisoara, Jud. Timis, Str. Dr. N. Paulescu Nr.1, Inregistrata la O.R.C Timis cu Nr. J35/2611/1991 , avand cod fiscal RO 1827040 se numeste Organizator.

PARTICIPANTII
Poate participa la programul ''CUPON REDUCERE SUN WAVE'' orice persoana fizica domiciliata in Romania, cu varsta peste 14 ani, care prezinta cuponul de reducere pentru produsele importate si distribuite de S.C. SUN WAVE S.R.L.

PERIOADA DE DESFASURARE
Perioada de desfasurare a programului ''CUPON REDUCERE SUN WAVE'' este nelimitata, organizatorul rezervandu-si dreptul de a suspenda programul dupa o instiintare prealabila cu 15 zile lucratoare in locatia farmaciilor FARMADO, FARMADO KAPA, FARMADO 3.

AVANTAJELE CUPONULUI DE REDUCERE SUN WAVE
Posesorii cuponului de reducere beneficiaza de o reducere de 15% din pretul de raft la achizitia oricarui produs importat si distribuit de S.C. SUN WAVE S.R.L. cu precizarea ca produsele vor fi achizitionate din locatia farmaciilor FARMADO, FARMADO KAPA, FARMADO 3.

MENTIUNE IMPORTANTA
Pentru a putea obtine beneficiile si reducerile programului clientii trebuie sa prezinte cuponul SUN WAVE la casele de marcat din incinta farmaciei. Daca clientul nu are asupra sa cuponul nu poate beneficia de avantajele mentionate mai sus.

Regulament Card Reducere Walmark

ORGANIZATOR
S.C. FARMADO S.R.L. cu sediul in Timisoara, Jud. Timis, Str. Dr. N. Paulescu Nr.1, Inregistrata la O.R.C Timis cu Nr. J35/2611/1991 , avand cod fiscal RO 1827040 se numeste Organizator.

PARTICIPANTII
Poate participa la programul ''CARD REDUCERE WALMARK'' orice persoana fizica domiciliata in Romania, cu varsta peste 14 ani, care prezinta cardul de reducere Walmark.

PERIOADA DE DESFASURARE
Perioada de desfasurare a programului ''CARD REDUCERE WALMARK'' este nelimitata, organizatorul rezervandu-si dreptul de a suspenda programul dupa o instintare prealabila cu 15 zile lucratoare in locatia farmaciilor FARMADO, FARMADO KAPA, FARMADO 3.

AVANTAJELE CARDULUI DE REDUCERE WALMARK
Posesorii cardului de reducere beneficiaza de o reducere de 10% din pretul de raft la achizitia oricarui produs Walmark cu precizarea ca produsele vor fi achizitionate din locatia farmaciilor FARMADO, FARMADO KAPA, FARMADO 3.

MENTIUNE IMPORTANTA
Pentru a putea obtine beneficiile si reducerile programului clientii trebuie sa prezinte cardul de reducere Walmark la casele de marcat din incinta farmaciei. Daca clientul nu are asupra sa cuponul nu poate beneficia de avantajele mentionate mai sus.

Regulament Cupon Reducere WAVE

ORGANIZATOR
S.C. FARMADO S.R.L. cu sediul in Timisoara, Jud. Timis, Str. Dr. N. Paulescu Nr.1, Inregistrata la O.R.C Timis cu Nr. J35/2611/1991 , avand cod fiscal RO 1827040 se numeste Organizator.

PARTICIPANTII
Poate participa la programul ''CUPON REDUCERE WAVE'' orice persoana fizica domiciliata in Romania, cu varsta peste 14 ani, care prezinta cuponul de reducere pentru produsele importate si distribuite de S.C. SUNWAVE PHARMA S.R.L.

PERIOADA DE DESFASURARE
Perioada de desfasurare a programului ''CUPON REDUCERE WAVE'' este nelimitata, organizatorul rezervandu-si dreptul de a suspenda programul dupa o instintare prealabila cu 15 zile lucratoare in locatia farmaciilor FARMADO, FARMADO KAPA, FARMADO 3.

AVANTAJELE CUPONULUI DE REDUCERE WAVE
Posesorii cuponului de reducere beneficiaza de o reducere de 10% din pretul de raft la achizitia oricarui produs importat si distribuit de S.C. SUNWAVE S.R.L. cu precizarea ca produsele vor fi achizitionate din locatia farmaciilor FARMADO, FARMADO KAPA, FARMADO 3.

MENTIUNE IMPORTANTA
Pentru a putea obtine beneficiile si reducerile programului clientii trebuie sa prezinte cuponul WAVE la casele de marcat din incinta farmaciei. Daca clientul nu are asupra sa cuponul nu poate beneficia de avantajele mentionate mai sus.