contact@farmado.ro
0256 / 200 024

Despre Farmaciile Farmado

Farmacia FARMADO a luat nastere in anul 1991 in localul fostei ,,Farmacii Nr. 2”, cea mai mare farmacie publica din regiunea Banat la acea vreme.

Situata in Piata Operei din Timisoara, farmacia este in prezent proprietatea a trei farmacisti-asociati si are un colectiv numeros de farmacisti si asistenti de farmacie. O parte din cei 14 farmacisti si 12 asistenti isi desfasoara activitatea in farmacia-mama, iar restul la inca doua farmacii infiintate ulterior.

In anul 1999 am deschis Farmacia FARMADO KAPA (in Centrul Comercial Kapa) si in anul 2006 Farmacia FARMADO 3 in Piata Kutl - Bulevardul Regele Carol I, Nr.1.

Premii si distinctii obtinute de Farmado

Daca la Farmado nu gasesti, inseamna ca nu exista!

Farmado inseamna traditie si profesionalism pentru serviciile oferite si in acelasi timp repesct fata de pacienti si de nevoile acestora. Clientii nostrii au acces la cea mai larga gama de produse farmaceutice. De cele mai multe ori medicamentele care nu sunt comercializate de catre alte farmacii le gasiti pe stoc in farmaciile Farmado - de aici si sloganul:

"Daca la Farmado nu gasesti, inseamna ca nu exista".

La Farmado gasiti tot ceea ce va ateptati de la o farmacie. Fie ca vorbim de gama diversificata de medicamente si produse sau de consiliere de specialiate la cele mai inalte standarde, intotdeauna am stiut ca datoria nostra este sa asiguram satisfactie completa la preturi corecte si accesibile pentru dvs.